ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΤΟΜΑ - ΠΑΙΔΙΑ

ΑΤΟΜΟ 1
ΑΤΟΜΟ 2
ΑΤΟΜΟ 3
ΟΡΟΙ

Ο υπογράφων / Η υπογράφουσα δηλώνω με την παρούσα ότι έχω ενημερωθεί για τη συλλογή και επεξεργασία των παραπάνω αναφερομένων δεδομένων μου για τους ακόλουθους σκοπούς

- Κράτηση δωματίου και την παροχή των αντίστοιχων υπηρεσιών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το Hotel Fevro σας ενημερώνει ότι θα προβεί σε επεξεργασία και θα τηρήσει αρχείο των παραπάνω προσωπικών δεδομένων για τον σκοπό της εξυπηρέτησής σας κατά τη φιλοξενία σας καθώς και για την τιμολόγηση και την αξιολόγηση των υπηρεσιών μας από εσάς.

Τα προσωπικά δεδομένα σας τηρούνται και υποβάλλονται σε επεξεργασία αποκλειστικά για τους σκοπούς που δηλώνονται και για τους οποίους έχετε συμφωνήσει και στην έκταση που είναι απαραίτητο για την εκπλήρωσή τους.

Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) 679/2016/ΕΕ, έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας, δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων, δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, περιλαμβανομένης της εναντίωσης στην αυτοματοματοποιημένη λήψη αποφάσεων και στην κατάρτιση προφίλ, καθώς και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Εάν επιθυμείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας, να ασκήσετε τα δικαιώματά σας ή εάν έχετε εν γένει οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να απευθύνετε το αντίστοιχο αίτημά σας επικοινωνώντας μαζί μας στο email μας info@matala-holidays.com.

Το check-in ξεκινάει από τις 15:00 και το check-out πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο έως τις 11:00, κατά την ημέρα αναχώρησης. Υπάρχει δυνατότητα για check-in και check-out σε διαφορετικές ώρες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και μετά από αίτημα σας.

Σημείωση: To Hotel Fevro έχει την υποχρέωση να σας παρέχει τον τύπο διαμονής της επιλογής σας για τον οποίο έχετε κάνει κράτηση, στις 15:00 πμ κατά την ημέρα άφιξης σας και εσείς παρακαλείσθε να έχετε παραδώσει τον ξενώνα σας το αργότερο έως τις 11:00 μμ κατά την ημέρα αναχώρησης σας.

Espa Banner
Epanek_mme Banner
Espa Banner